Kunstnersamtale om Turbulens, torsdag 18. april kl 19:00

Hvilken vei går kunsten i møte med et samfunn preget av krig, konflikt og miljøkollaps?
Dette er et av spørsmålene Norske Grafikere ønsker å belyse med utstillingen Turbulens. I forbindelse med utstillingen inviterer vi til en samtale mellom tre av de deltagende kunstnerne: Sonja Krohn, Lars Sandås og Karin Augusta Nogva. Ane Hjort Guttu er ordstyrer i samtalen.

Mer info

Kunstneromvisning med Alejandra Aguilar Caballero

Kunstneromvisning med Alejandra Aguilar Caballero Dato: Lørdag 21.oktober Tidspunkt: 15.00 – 16.00 Alejandra Aguliar Caballero viser utstillingen «You Set the Scene» hos Norske Grafikere. Med utgangspunkt i erindringer og opplevelser fra egen barndom, inviterer Aguilar Caballero betrakteren inn i en magisk og drømmende verden. Utstillingen består av en serie tredimensjonale papirhus. De utstilte husene representerer…

Mer info

15. september: Verksted med Eamon O’Kane

O’Kane vil bruke de psykologiske testene, som er utgangspunkt for utstillingen, som tematisk ramme rundt verkstedet. Under verkstedet vil deltagerne kunne utføre testene, både Baum test og Rorschach test, som en kreativ øvelse og som grunnlag for å skape sine egne trykk. I løpet av verkstedet vil deltagerne få prøve seg på collografi, koldnål på plexi og linosnitt – teknikker som O’Kane jobber med og som vises i utstillingen.

Mer info

Kunstneromvisning i «Likør»

Under omvisningen vil man få høre mer om utstillingen, Blicherts utforskende arbeidsprosess, samt hennes egne tanker og assosiasjoner til prosjektet. I tillegg vil det være rom for spørsmål og en uformell prat.

Mer info

Kunstnersamtale – Mellom innpust og utpust. En samtale mellom Ingeborg Kvame og Aina Villanger

Kunstnersamtale – Mellom innpust og utpust. En samtale mellom Ingeborg Kvame og Aina Villanger Velkommen til en kunstnersamtale mellom Ingeborg Kvame og Aina Villanger. Ordstyrer er Cathrine Finsrud, grafiker og nestleder i Norske Grafikeres styre. I utstillingen Mellom innpust og utpust hos Norske Grafikere, har Ingeborg Kvame hentet inspirasjon i kontraster, livets overgangsfaser og det…

Mer info