Hva er grafikk? – Silketrykk med Daniel Persson

Hva er grafikk? – Silketrykk med Daniel Persson Bli med inn i kunstnernes atelier for å bli bedre kjent med teknikker som fotopolymer, kobberstikk, mezzotint og silketrykk som vi vil presentere i ukene fremover. Denne uka er turen kommet til silketrykk med Daniel Persson!

Mer info

Hva er grafikk? – Mezzotint med Tom Kosmo

Hva er grafikk? – Mezzotint med Tom Kosmo Vi fortsetter med å publisere våre kortfilmer som tar for seg de ulike grafiske teknikkene. Bli med inn i kunstnernes atelier for å bli bedre kjent med teknikker som fotopolymer, kobberstikk, mezzotint og silketrykk som vi vil presentere i ukene fremover. Denne uka er turen kommet til…

Mer info

Hva er grafikk? – Kobberstikk med Arild Yttri

Hva er grafikk? – Kobberstikk med Arild Yttri Vi fortsetter med å publisere våre kortfilmer som tar for seg de ulike grafiske teknikkene. Bli med inn i kunstnernes atelier for å bli bedre kjent med teknikker som fotopolymer, kobberstikk, mezzotint og silketrykk som vi vil presentere i ukene fremover. Denne uka er turen kommet til…

Mer info

Hva er grafikk? – Fotopolymer med Rita Marhaug

Hva er grafikk? – Fotopolymer med Rita Marhaug Norske Grafikere har gleden av å annonsere del to av vår serie med kortfilmer som introduserer de ulike grafiske teknikkene. Bli med inn i kunstnernes atelier for å bli bedre kjent med teknikker som fotopolymer, kobberstikk, mezzotint og silketrykk som vi vil presentere i ukene fremover. Først…

Mer info

Hva er grafikk? – Tresnitt med Suzannah Rehell Øistad

Hva er grafikk? – Tresnitt med Suzannah Rehell Øistad Norske Grafikere presenterer en serie kortfilmer som introduserer grafikk og de ulike grafiske teknikkene. Bli med på et besøk i kunstnerens atelier og la deg fascinere av grafikkens verden! I fjerde film presenterer vi tresnittet sammen med Suzannah Rehell Øistad.

Mer info

Hva er grafikk? – Monotypi med Sigrid Øyrehagen

Hva er grafikk? – Monotypi med Sigrid Øyrehagen Norske Grafikere presenterer en serie kortfilmer som introduserer grafikk og de ulike grafiske teknikkene. Bli med på et besøk i kunstnerens atelier og la deg fascinere av grafikkens verden! I tredje film presenterer vi monotypiet sammen med Sigrid Øyrehagen.

Mer info

Hva er grafikk? – Litografi med Cathrine Alice Liberg

Hva er grafikk? – Litografi med Cathrine Alice Liberg Norske Grafikere presenterer en serie kortfilmer som introduserer grafikk og de ulike grafiske teknikkene. Bli med på et besøk i kunstnerens atelier og la deg fascinere av grafikkens verden! I andre film presenterer vi litografiet sammen med Cathrine Alice Liberg.

Mer info

Hva er grafikk? – med Karin Augusta Nogva

Hva er grafikk? – med Karin Augusta Nogva Norske Grafikere presenterer en serie kortfilmer som introduserer grafikk og de ulike grafiske teknikkene. Bli med på et besøk i kunstnerens atelier og la deg fascinere av grafikkens verden! I første film presenterer vi foreningen Norske Grafikere sammen med vår styreleder Karin Augusta Nogva.

Mer info