Eli Hovdenak - Alt er bra

Eli Hovdenak

Stort sett bilder

2. – 22. desember 2006

Eli Hovdenak viser tresnitt, litografier, relief, papirklipp og en kopp. Bildene er enkle og kommuniserende, med tema som likhet – ulikhet, kontakt -mangel på kontakt, forståelse – misforståelse. Gjenkjennelige situasjoner og følelser som skildres med underfundig humor og vidd.

Eli Hovdenak er født i 1956 og bor og arbeider i Oslo. Hun er utdannet ved Statens Håndverk- og Kunstindustriskole og Statens Kunstakademi. Hovdenak har en lang rekke med separatutstillinger, gruppe- og kollektivutstillinger.

Hun er kjøpt inn av Nasjonalgalleriet og Norsk Kulturråd, og har hatt mange utsmykningsoppdrag, deriblant Ullevål Pasienthotell i Oslo, St. Olav Hospital Pasienthotell i Trondheim, Lillehammer barnehage og Skøyen skole i Oslo.

Galleriet viser ca. 10 utstillinger i året, både av nasjonale og internasjonale kunstnere. Vi ønsker å ha en bred profil som skal presentere både det tradisjonelle og det eksperimentelle, og som skal gi et representativt bilde av hva grafikere/billedkunstnere er opptatt av i dag. Utstillerne trenger ikke være medlem av Norske Grafikere, men arbeidene må være relatert til et grafisk uttrykk/en grafisk teknikk.