Sommerutstilling og salg – juli 2011

Norske Grafikeres sommerutstilling.

I juli er det igjen klart for Galleri Norske Grafikeres årlige sommerutstilling hvor vi stiller ut verk fra vår rikholdige kommisjonsavdeling. Med over 300 medlemmer og over 4000 trykk har Norske Grafikere landets største samling av samtidsgrafikk.

Her kan du se mangfoldet av teknikker og visuelle uttrykk fra noen av Norges mest kjente grafikere, samt nyere og mer uetablerte medlemmer. I sommer har vi blant annet fått nye trykk av Terje Resell,  Ørnulf Opdahl, Per Kleiva, Terje Risberg, Lars Elling og Ståle Blæsterdalen. Norske Grafikeres sommerutstilling er midt i blinken for deg som er på jakt etter en gave til dåp, bryllup, bursdag, en kollega eller til deg selv.

Sommersalg banner 2

Retrosalg – alt under 1000 kroner.
I år rydder vi også i skuffene og finner frem gamle perler fra foreningens egen grafikksamling.  Et utvalg trykk fra 70, 80 og 90-tallet, selges i juli til “retropriser” – alt under 1 000 kroner.

Sommersalg-banner

Kjøp trykk – få rammen gratis!
Galleri Norske Grafikere rammer kontinuerlig inn trykk. Når vi har for mange innrammede trykk er det fort gjort at noen av disse får småskader og skrammer. Derfor selger vi i sommer flere trykk med gratis ramme. Velkommen til Galleri Norske Grafikere i sommer!

Åpningstider i juli:
Man – fre 11.00 – 17.00.
Lør, søn stengt.