Utsmykning

Grafikk er en tilgjengelig og mangfoldig kunstform som egner seg både i private hjem og som utsmykning på en arbeidsplass eller i offentlige rom. Kunst i fellesområder, kontorer og møterom er med på å skape en triveligere arbeidsplass.

Norske Grafikere tilbyr skreddersydde og helthetlige utsmykninger spesielt tilpasset deres lokaler, ønsker og budsjett. Vi tilbyr grafikk av høy kvalitet utført av våre medlemmer, alle profesjonelle kunstnere. Vi samarbeider også med rammemakere og kan være behjelpelig med hele prosessen fra utvelgelsen av kunstverket til et ferdig innrammet verk. Vi har erfaring innen utsmykking av kontorlokaler, næringsbygg, offentlige bygninger og private hjem.

Våre dyktige medarbeidere kommer på befaring i deres lokaler og kommer med forslag til grafikk og innramming etter behov. Befaringen er uforpliktende og kostnadsfri. Vi kommer også med tilbud over mail dersom det er ønskelig, og vi sender da et forslag basert på bilder og mål.

Kontakt oss på ng@norske-grafikere.no eller telefon 23 35 89 40 for en uforpliktende samtale!

Fra tidligere utsmykninger

Bilder hentet fra utsmykningsoppdrag for KLP, OsloMet, Reform – ressurssenter for menn, Romlaboratoriet og Oslo Kommune/Fjellstuveien barnehage

Verk fra nettgalleriet

Her har vi samlet et utvalg verk i større formater eller serier. Se mer i nettgalleriet eller kontakt oss for råd og forslag til din bedrift.

Se mer