Besøk Norske Grafikere

Vi ønsker at flest mulig skal få et innblikk i samtidsgrafikkens spennende verden, og er glade for å ønske større og mindre grupper velkommen til et besøk i galleriet.

Vi tilbyr omvisninger i alle utstillingene våre og kan tilpasse et opplegg avhengig av alder og størrelse på gruppene. Et besøk hos oss passer for skoleklasser både på grunnskolenivå, videregående skoler og forskoler. Vi tilbyr også skreddersydde omvisninger til bedrifter, lag, foreninger og andre grupper som ønsker seg en introduksjon til grafikken, eller en liten kunstpause i forbindelse med et arrangement. Hva vi kan tilby avhenger av hvilken utstilling vi til enhver tid viser. Vi har tidligere hatt omvisninger med og uten kunstneren til stede, samt grafikkurs- og verksteder.

Ta kontakt med oss på ng@norske-grafikere.no om dere ønsker et besøk hos Norske Grafikere, så kan vi fortelle mer om hva vi kan tilby.

Adresse: Tollbugta 24, 0157 Oslo

Hjertelig velkommen!

Bilder fra tidligere omvisninger og arrangementer hos Norske Grafikere

Vi følger myndighetenes anbefalinger for å begrense smitte av covid-19 å har følgende tiltak ved gruppebesøk i gallerier:

Større grupper bes komme mellom kl. 10-12 tirsdag til torsdag. Vi holder da stengt for andre besøkende. Vi ber om at gruppene gir oss beskjed senest dagen før de kommer.

Det er begrenset hvor mange som kan være i galleriet samtidig. Maks størrelse på grupper er 20 personer.

Håndsprit er lett tilgjengelig i galleriet.